Nieuws

Herremans: “Strijd op verschillende fronten”

Teammanager Marc Herremans is ervan overtuigd dat deze selectie heel mooie dingen kan laten zien. “We kunnen op verschillende fronten strijden voor het podium”, klinkt het.

“Als er dagen zijn waarop we zowel bij de mannen elite, dames elite als heren beloften kunnen strijden voor het podium, dan zou dat heel mooi zijn”, vertelt Herremans. “Van Laurens verwacht ik dat wekelijks, Annemarie mag evenzeer podiumambitie tonen en bij de beloften kunnen Gert Smets en Timo Kielich dan weer mooie dingen laten zien.”

Met ook nog Wietse Bosmans, Diether Sweeck en elites zonder contract Yorben van Tichelt en Hendrik Sweeck in de rangen, kan ERA-Circus dit seizoen heel wat gewicht in de schaal leggen. “Die laatste twee hebben dit seizoen trouwens al voor de eerste overwinningen gezorgd. Wat Laurens betreft ben ik er zeker van dat hij sterker is geworden. Ik ben benieuwd of hij het de grote twee nog moeilijker kan maken. Annemarie is op haar beurt een grote aanwinst voor ons. En voor onze partners, want ook de vrouwen zijn vaak live op tv. Annemarie is nog jong, heeft nog veel groeimarge en is een droom om mee te werken. Ondanks haar jeugdige leeftijd verwacht ik nu al mooie dingen van haar.”

Foto: Photopress.be